Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Beeldprojecten

Bij Beeldcollectief bundelen we de kracht van ervaring en jong talent om samen met u krachtige beelden te bedenken en te realiseren. Stilstaand, bewegend of fictief. Voor welke sector of product u ook een beeld zoekt, ons multi-disciplinair team bedient u altijd graag met een originele invalshoek. U zoekt een partner om uw idee te helpen uitwerken? Of u wil starten from scratch? Daag ons gerust uit. Onze inspiratie doet de rest.

 

 

In house jobs – 500m2 studio

 

Onze ruime studio is een labo van ideeën. Hier krijgt uw beeld vorm. Fotografie in de studio geeft ons de creatieve vrijheid die we op locatie soms niet vinden. Scènes, lifestyle, packshots… we creëren voor u de perfecte setting voor de visualisatie van uw identiteit.

Fieldwork – Architectuur 

 

Voor een unieke setting gaan we graag op pad. Voor gebouwen, interieurs of natuur, wij zorgen altijd voor de nodige expertise en technische omkadering om uw fotografie ook op locatie die extra push te geven.

Bewegend beeld – Maximale impact 

 

De kracht van video en animatie is niet te onderschatten. Beeldcollectief zet uw concept graag om in pakkende animated movies of filmproducties met maximale impact. We doen hiervoor een beroep op in-house expertise én op de ervaring van partners.

Wat niet bestaat, wordt gecreëerd 

 

Bij Beeldcollectief helpen we de realiteit graag een handje. Subtiele beeldmanipulatie of de creatie van een totaal nieuw concept? De Photoshop-specialisten van Beeldcollectief weten er raad mee. Maar let op, want straks houdt u realiteit en fictie niet meer uit elkaar…

Lucas Despriet

Fotografie / Postproductie / Motion
lucas@beeldcollectief.be

Lieve De Becker

Fotografie / Postproductie
lieve@beeldcollectief.be

Philippe Daman

Postproductie / Fotografie

philippe@beeldcollectief.be

Patrick Despriet

Fotografie / Productie
patrick@beeldcollectief.be